Presentatie en imago


Zorg dat u gezien en onthouden wordt.

 

De eerste indruk van uw bedrijf is cruciaal voor vervolgcontact met een potentiƫle klant. Het laat zien wie u bent en wat u belangrijk vindt. Of het nu gaat om uw website, uw brochure, de bestelbus of uw stand op een beurs: een consistente, goed doordachte huisstijl is onmisbaar.

Met uw huisstijl kunt u zich onderscheiden en zorgen dat u onthouden wordt. Het is daarom belangrijk dat deze uniek en origineel is. En aangezien een beeld vaak meer dan duizend woorden zegt, kunt u onbewust ook heel veel vertellen door een bepaald gebruik van kleuren, vormen en afbeeldingen. Tot slot moet uw huisstijl bij uw bedrijf passen en passen als een warme jas.

Voor sommige grafische ontwerpen gelden nog meer eisen. Een website moet aanzetten tot actie, een brochure moet prettig te lezen, de tekst op een bestelbus moet onthouden worden en een beursstand moet vooral opvallen.
Wij denken graag met u mee over uw ontwerpvraagstukken en ontwikkelen voor u een huisstijl die niet alleen perfect bij uw organisatie past, maar vooral ook resultaat opleveren.